RockStation

Az L7 visszatérése cirka tizenynyolc év után - Új számukat egyből Trump elnöknek dedikálva

2017. október 02. - csubeszshuriken

l7_rob_sheridan.jpgMivel térhettek volna vissza a nyugati part proto-grunge pionírjai, vagyis az L7 zenekar, mint egy Trump elnöknek dedikált új nótával. Nagyjából tizennyolc év után megírva első friss dalukat, pontosan ugyanazzal a szemtelen, lidérces, hangos és sikáló hangzással, mint a kilencvenes években, mikor favoritjai voltak ők az államok alternatív punkkultúrájának. A felállás pedig nem változott. Azaz továbbra is Donita Sparks, Suzi Gardner, Jennifer Finch, Dee Plakas alkotják a zenekart. Akik két évvel ezelőtt futottak neki megint összehozni a bandát a kilencvenkilences satufék után. A folytatás pedig úgy tűnik tartós és valószínűleg a Sparks / Gardner páros újabb dalokat is írhat majd.

A mostani kettő mellé, amely kislemez formában jelenik majd meg valamikor. Illetve koncertek is lesznek, de nem csak a kislemezt, hanem a tavaly Sarah Price által filmre vitt L7: Pretend We’re Dead sztorit is népszerűsítendő. Az új számmal kapcsolatban Donita elmondta, hogy az Mar-a-Lago címmel már készen volt, mikor azt gondolták megtoldják még címében kicsit. Nyomást pedig nem akarnak magukon érezni egy új albumot illetően még. Az alább található friss tétel szövegét pedig ahogy említettük, Trump elnöknek dedikálták. A következő sorokkal: “S.O.S. from the golden throne/‘Mogul’s’ in deep shit, he’s all alone/It’s not good, a riot in fact/The whole friggin’ country club is under attack.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9312916053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum