RockStation

Raise Your Fist and Rock the Night – együtt játszik Bécsben Alice Cooper és a Europe!

2017. október 04. - magnetic star

0alicecooper2017_11_eredmeny.jpg

Ha az embernek egy „Spend a night with Alice Cooper” elnevezésű eseményen akad meg a szeme, amely ráadásul a mester legnagyobb sikerszámait ígéri, akkor a kísértésnek nehéz ellenállni. Nem szólva arról – magunk is állandóan hangsúlyozzuk –, hogy a hozzá hasonló korú vagy még idősebb rock legendák aktuális turnéja bizony az utolsó is lehet. (Öreg barátunk nem számol ezzel az eshetőséggel, így a The Last Temptation utalás, bármennyire kézenfekvő lehet, most ne tekintsük időszerűnek…) Az idén Paranormal címmel új lemezzel jelentkező, a fehérvári FEZEN fesztivált is durván lesokkoló Alice mindenesetre november 27-ére (hétfő) a bécsi Stadthalléba várja a fenti címen futó rendezvényére a borzongani vágyó, minőségi élő zenére és káprázatos show-ra kiéhezett rajongókat. /Fotó: Réti Zsolt/

Az est összeállításának hátborzongató mivoltát csak tovább fokozza a svéd Europe. A horror-királlyal ellentétben Joey Tempesték várhatóan fontos szerepet szánnak majd az október 20-án megjelenő Walk The Earth album anyagának, amellett, hogy nem maradhatnak is azok a mindenki által jól ismert nótáik, amellyel a 80-as években beírták a nevüket a rock-történelembe.

Még egyszer az időpont és a helyszín: 2017. november 27., Bécs, Statdhalle. A két legenda közös bulijáig tehát már két hónap sincs hátra, azaz lassan indulhat a végső visszaszámlálás… További infók a koncertről ITT.

flyer_alice_cooper_2017.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6712926497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum