RockStation

Itt a második track - Mert a Crippled Fox is back

2017. október 10. - csubeszshuriken

22046388_10154618926741371_539864581846250462_n.jpgLassan tíz éve tekerik a totális crossover thrash szeletelőt a béna rókák. Vagyis a Crippled Fox nevű budapesti zenekar, akik egy kisebb csend és némi változás után most trió felállásban csapatják tovább. Sűrűn megbombázva külhoni klubokat is. Mint például a nagyon faszán sikerült legutóbbi olasz körük alkalmával is. Mindeközben pedig nem kis számú kiadványaik sora is beljebb lesz eggyel, ugyanis novemberben jelenik az új önálló EP, Thrashcore is Back címmel.

Elkötelezett rajongóknak, a műfaj mellet ezer százalékkal elköteleződött rajongóktól. Mindössze 120 példányban és kizárólag lemezen. Melyet a Drinkin' Beer In Bandana Records ad majd ki, ahonnan saját példányra is szert tehetsz ITT kapcsolatba lépve a kiadóval. Főleg, ha te is olyan jó szájízzel kajálod majd be az új tételt, amely tegnaptól él, mint publikus előzetes is. Bár a béna rókák együttes kilencvenhét százalékban nem komoly, a maradék háromból most mégis üzenet született. Amit vágsz, ha lesed a szöveget. A lemezbemutató buli után pedig nyomozz gondosan, mert az is lesz. Szegeden november 10 - én. Budapesten a Titkok Kamrájában pedig november 11 - én.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr212948153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum