RockStation

The Godfathers of Hardcore - Premier előtt az Agnostic Front dokumentumfilm

2017. november 09. - csubeszshuriken

stigma.jpgTöbb tucatnyi remek bandával kezdték együtt nagyjából harminchét évvel ezelőtt. Amikor az Agnostic Front és a színtér egyéb zenekarai letették - komolyabb zenei tudás nélkül - azokat az alapokat, amire felépülhetett a hardcore és ezen belül is a NYHC megrendíthetetlen hírneve. Vagyis az a hatás, amely száz és száz másik bandát indított el ezen az úton. Raymond "Raybeez" Barbieri, Craig Setari, Dave Jones és később Matt Henderson mind megfordultak a bandában. Az Agnostic Front mégis a Vinnie Stigma és Roger Miret páros törhetetlen egységét is jelenti.

Akik ott voltak a kezdeteknél és akikkel a banda története is kezdődött. The Godfathers of Hardcore címen pedig végül elkészült az a dokumentumfilm, ami az ő történetükön keresztül ad betekintést a NYHC színtér kialakulásába és abba a harmincöt évbe, amit ők is eltöltöttek ebben a közösségben úttörőkként és barátokként. Mint két emblematikus veteránja a műfajnak. Ian McFarland rendező megvilágításában. Akinek munkáját a film rövid előzetese is demonstrálja. A tegnap debütált trailer itt lejjebb látható. A premier vetítés pedig természetesen New York egyik filmszínházában lesz a hétvégén. Azaz november 11 - én

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1413216101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum