RockStation

"Fenébe az énekléssel" - úgy néz ki, egy darabig még nem lesz SOAD album

2017. december 05. - theshattered

System Serj.jpgHa eddig nem lett volna teljesen tiszta, bizony nagyrészt Serj Tankianon múlt, múlik az, hogy lesz-e, és ha igen, mikor új System Of A Down nagylemez. A rajongókat már 2005 óta éheztető örmény-amerikaiak énekese most elárulta: már nagyon unja az éneklést, ami azt jelentheti, hogy egy darabig biztos nem kapunk új SOAD melódiákat - vagy csak ez is része a marketingnek? Ki tudja...

"Fenébe az énekléssel! Már nagyon unom! Tegnap egy barátommal beszélgettem és akkor jött az gondolat: mielőtt elkezdtünk zenélni, én leginkább költőként és énekesként voltam ismert. Minden nap írtam verset. Ezt csináltam egyfolytában, ennek köszönhetően jelent meg két verseskötetem is. Valójában a szavakon keresztül érkeztem meg a zenéhez. Olyan sok dalszöveget írtam, hogy már egyáltalán nem is volt izgalmas. Nem azért, mert ne lenne semmi, amiről írni, vagy énekelni akarnék. Csak vannak témák, amikről nem akarok szöveget írni, más módon viszont ki tudok belőlük facsarni érzelmeket. A költészet egy olyan valami, ami megnyitja az énedet és támogatja a szabad akaratot. De már túl sokáig csináltam. Jelenleg sokkal jobban érdekel az instrumentális zenék írása."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2913437147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum