RockStation

Josh Homme fejbe rúgott egy koncertfotóst Los Angelesben, azóta bocsánatot kért érte

2017. december 11. - theshattered

josh-homme_1.jpgSok zenész felszólalt már a koncerten való fotózások és videózások ellen, de arra még eddig nem igazán volt példa, hogy a hivatalos fotósokat is kiemelten szívatták volna. Megvan az idő, hogy mikor, honnan lehet fényképezni és kalap. Viszont a Queens Of The Stone Age frontembere, Josh Homme továbblépett és egy ilyen hivatalos fotósnőt rúgott fejte Los Angelesben a szombat esti bulin, melynek következtében komoly sebek keletkeztek a sajtóson. Habár a bocsánatkérés megtörtént, a történet a rajongók körében is komoly negatív visszhanggal járt.

A lenti Instagram videón látszik is, hogy Homme rendesen megrúgta Chelsea Laurent, akinek a fején a gép komoly sebeket ejtett. Az eset után gyorsan ellátták, még vérző fejjel lefotózta a Thirty Seconds To Mars és a Muse koncertjét, majd onnan a sürgősségire vitték. Lauren, hogy példát mutasson és elejét vegye az ilyen eseteknek, vádat fog emelni Homme ellen.


Azóta Homme bocsánatot kért az eset miatt, elmondása szerint azt hitte, hogy a világítóberendezést és a színpadi felszereléseket rúgta meg, de mint tudjuk, ez nem így történt.

1/2

QOTSA (@queensofthestoneage) által megosztott bejegyzés,

2/2

QOTSA (@queensofthestoneage) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7113470625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum