RockStation

Megjelent az Overcast A.K.A.R.A.T.L.A.N. című EP-je

2017. december 26. - sunthatneversets

oc2017.jpg

Az év elején bemutatott Méreg EP után megjelent a budapesti Overcast idei második kislemeze A.K.A.R.A.T.L.A.N címmel. Az anyag meghallgatható a zenekar YouTube csatornáján és letölthető a SoundCloud oldaláról. Az előző kiadványokhoz hasonlóan az A.K.A.R.A.T.L.A.N. a hazai megjelenést követő pár napon belül elérhető lesz az összes ismert online zenei szolgáltató kínálatában.

„Az elmúlt időszakban választott utunkat már a januárban megjelent Méreg EP dalaival megalapoztuk, abban viszont egészen biztosak vagyunk, hogy az A.K.A.R.A.T.L.A.N. felvételével elért célunk sokak számára ezzel együtt is meglepő fordulatot jelent majd... 

Az Overcast 2012 óta Dirty Rock zenekarként került be a köztudatba, ám az utóbbi egy-két évben egyre szorosabbnak és korlátozóbbnak éreztük ezt a műfaji meghatározást, így időszerűnek tartottuk végleg átlépni a műfaji kereteket. Az új dalok írásánál sokkal inkább szabadjára engedtük a fantáziánkat, mind a súlyosabb zenei ötletek, mind a dalszövegek tekintetében, így ezek a tételek egyszerre jelentenek egyfajta gyökereinkhez való visszatérést és jelentős előremutatást.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6013524119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum