RockStation

Slayer hírmondó: Dave Mustaine szeretne még Big 4 koncertet, Kerry King meg biztos nem fog leállni

2018. január 24. - theshattered

0slayer2015_20.jpgA hét tagadhatatlanul legnagyobb, legfontosabb híre, legalábbis a metalzenei berkeken belül, hogy egy epikus összeállítású búcsúturnét követően végleg leteszi a lantot a Slayer. Mondjuk Kerry King pont nem, ha hihetünk a feleségének, aki szerint a kopasz riffmester továbbra is ontani fogja a dalokat magából, még nem tudni, milyen kereteken belül. Maga a bejelentés persze nem maradhatott más zenekarok részéről sem visszhang nélkül, Dave Mustaine például még örömmel benne lenne egy Big 4 buliban, legalábbis ha rajta múlna, erről a Revolver magazinnak számolt be.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4313599679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2018.01.25. 07:46:13

Ezzel a Mustaine-féle felajánlkozással van egy komoly probléma: pont a Slayerrel kapcsolatos viszonya a 2. legnagyobb kerékkötője egy Big 4 koncertnek.
(Az első, hogy a Metallica más népszerűségi ligában játszik, tehát ők legfeljebb jófejségből vesznek részt benne, számukra ez maximum érzelmileg lehet fontos.)
Mustaine folyamatosan problémázott, hogy a Big 4 koncerteken - a biztos első fellépő Anthrax és a nyilvánvaló Metallica között - mi legyen a sorrent.
Először az volt a gondja, hogy mivel a Megadeth több lemezt adott el, mint a Slayer (ez igaz), nem hajlandó fellépni a Slayer előtt.
Utána pedig az volt a gondja, hogy a Slayer után nem hajlandó fellépni a közönség alábbhagyó lelkesedése miatt.

Hegge Balázs 2018.01.25. 13:12:56

Ez Mustaine sosem volt szimpatikus pofa. Pár jó számon , meg szokásos gusztustalan hisztiken kívül semmit se tud felmutatni. Nyekereg mint egy rossz talicska. A slayerrel meg Metallicával nincs egy súlycsoportban. Szerintem

Slepy 2018.01.25. 20:16:19

@Hegge Balázs: Tökéletesen leírtad a lényeget.
+1
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum