RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.4.

2018. január 27. - sunthatneversets

monster_magnet_2018.jpg

Éééééés, itt a következő heti ötös. Van itt minden, mint a búcsúban: sztóner, mainstrem rock, hard rock, sőt még egy nagyszerű feldolgozás is.

MONSTER MAGNET - Mindfucker

Március 23-án a Napalm Records adja ki a Monster Magnet 11. nagylemezét, a Mindfuckert. Tegnap debütált róla a címadó tétel, ami 100 % Monster Magnet-esszencia.


THE SWORD - Deadly Nightshade


Március 23-án érkezik a texasi stoner/doom/hard rock mezsgyéjén egyensúlyozó The Sword hatodik stúdióalbuma Used Future címmel. erről jelent meg a héten az első beharangozó, amely a Deadly Nightshade címet kapta.


JONATHAN DAVIS - What It Is


Friss dallal jelentkezett a Korn énekese, Jonathan Davis. A dalnok ezúttal szólóban nyomja és az American Satan című filmhez írt dalt, ami vidt is kapott. Hogy a dal rajta lesz az idénre várható szólólemezén, vagy sem még nem tudni.


THREE DAYS GRACE - The Mountain


Március 9-én friss nagylemezzel, az Outsiderrel fog jelentkezni a Three Days Grace. A kanadai rockerek egy dalt már meg is mutattak a friss korongról, a The Mountaint, melyhez egy klip is készült. 


ENSLAVED - Jizzlobber (Faith No More cover)

A Decibel Magazine Flexi Series-ének részeként látott napvilágot az Enslaved Faith No More-feldolgozása. Az FNM 1992-es klasszikusának a Jizzlobbernek az átirata több, mint kíválóan sikerült.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6513606625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum