RockStation

Adam Duce szerint a vesztébe rohan a Machine Head

2018. január 31. - theshattered

adamducesolo2012_638.jpgNem feltétlen lelkes az ex-csapata, a Machine Head dolgaival kapcsolatban Adam Duce. Az alapító-basszusgitáros 2013-ig erősítette a zenekar sorait, melyet személyes ellentétek miatt hagyott ott. Azóta sem sokat lehetett hallani róla, most viszont egy rajongói kérdésre válaszolva kifakadt a zenekarra, de főleg Robb Flynnre.

"Nem mintha bármit is hallottam volna abból a baszakodásból, ahogy egy dalt sem hallgattam meg, mióta kiléptem, mivel nem is érdekel, de ezek a ruhák rohadtul buzisak! Úgy vélem, hogy a kelleténél még én is egy lemezzel tovább maradtam a csapatban, mint kellett volna. Tudtam, hogy az a nárcisztikus tönkre fogja tenni az egészet, már ahogy a Locusthoz is közelített."

adamduce-e1517171719324.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2013620984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum