RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.6.

2018. február 10. - sunthatneversets

apc_2018.jpg

Ez a hét is kitermelte a maga dalait. Lesz itt keménykötésű, betonozáshoz ideális darab, dallamos hardcore, progresszív elszállás, világvége hangulat. Mindez a hét dalaiban.

A PERFECT CIRCLE - TalkTalk


Végre lehullt a lepel. Április 20-án Eat The Elephant címmel végre új albummal jelentkezik az A Perfect Circle. Ennek örömére a harmadik új dalt is megosztották az albumról TalkTalk címmel


WILL HAVEN - El Sol


A sacramentoi Will Havennél kevés zenekar mutatja meg jobban a világvégét. A négyes új albuma márciusban érkezik majd Muerte címmel, sőt még a Deftonesból Stephen Carpenter is beugrott hozzájuk egy kicsit, amint az a fentebb hallgatható El Solból kiderül.


HARM'S WAY - Become A Machine


A chicagoi tesztoszteron-túltengés, azaz a Harm's Way új albumán a Posthumanen csupa olyan dal kap majd helyet, amit - tudjuk sokadszor sütjük el - csak nehéz fizikai munkához, mondjuk betonozáshoz vagy külszíni fejtéshez tudunk ajánlani. A Become A Machine is ilyen.


TURNSTILE - I Don't Wanna Be Blind


Fiatalos lendület, szemtelenül fogós dalok. Mindez a Turnstile, hamarosan a Roadrunnernél érkező lemezén a Time & Space címűn. A fenti kitételnek az I Don't Wanna Be Blind is megfelel .


CALIBAN - Intoxicated


A német Caliban a jobban kivitelezett metalcore vonalán mozog, elég sikeresen. Új lemezük a Century Médiánál érkezik április 6-án Elements címmel. Errál áll itt az első single, az Intoxicated.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5013651236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum