RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.7.

2018. február 18. - sunthatneversets

skindred_band_2018.jpg

Újra adunk egy ötöst, már ami a héten megjelent új dalokat illeti. A kínálat ismét nagyon változatos, bulizós rock, hardcore, egy kis dark new wave-es hardcore és szigetországi hazai.

THE WHEAPON - At What Cost/Shotgun Anarchy

Jesse Leach a Killswitch Engage énekese hardcore-ban is utazik. Most jelent meg The Weapon nevű bandájának kétszámos EP-j, ahol ols-school hardcore-punkban utazik. Ha már csak ennyi az egész, akkor mind a két dal itt van, nesztek!


AMERICAN NIGHTMARE - Gloom Forever


A bostoni American Nightmare hardcore-punk zenéje bővelkedik a new wave és dark rock hatásokkal és ha ehhez hozzávesszük, hogy 15 éve nem adtak ki lemezt egészen tegnapig, akkor igazán itt a helye a Gloom Forevernek. 


SKINDRED - Machine


A hét slágerét a Skindred szállította, akiknek április 27-én érkezik új albumuk, a Big Things. A lemezhez megjelent az első dal is egy videó kíseretében , melynek videójában felbukkan Gary Stringer a Reefből.


THY CATAFALQUE - Szamojéd Freskó 


Kátai Tamás a magyar rockzene aranykezű mestere. Egyszemélyes projektje, a Thy Catafalque már a nyolcadik nagylemezét fogja kiadni, ezúttal Geometria címmel. Ez lesz a negyedik lemeze, amely a Season Of Mist kiadó színeiben érkezik. Megjelenési daátum május 4-e, fentebb pedig az első publikus dal a Szamojéd freskó.


BY THE GRACE OF GOD - (Drowning in) White Tides

Itt egy újabb nagy vissszatérés. Szintén a hardcore műfajából. 21 évvel ezelőtt adott ki utoljára lemezt a louisville-i By The Grace Of God. Március 30-án azonban a hosszú halálból felébred a banda és érkezik egy új nagylemez tőlük Above Fear címmel. Itt is van egy dal róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9313676584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum