RockStation

Így kell Cynicet dobolni

2018. február 22. - theshattered

cynic2018.jpgA múlt héten megmutattunk egy videót, melyben a Cynic agya, Paul Masvidal elpengette nekünk a legújabb tételüket, a Humanoidot, csak hogy tudjuk, hol is van a helyünk. Ezt a sorozatot folytatva az új dobos, a Sean Reinert helyére leigazolt Matt Lynchet láthatjuk, ahogy a lenti videóban demonstrálja, hogyan is kell eldobolni ugyanazt a dalt.


"Számomra a Humanoid az új területekre való betörésről, valamint az utána jövő folyamat elsajátításáról szól. Egy új kirakós darab megtalálásának izgalmáról, valamint annak kitalálásáról, hová is lehetne azt beilleszteni a folyamatosan fejlődés és haladás közben." - tette hozzá a dalhoz Lynch. Alább pedig a már említett gitáros videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr413688232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum