RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.8

2018. február 25. - sunthatneversets

primordial-2018.jpg

Újabb hétvége, újabb Adj egy ötöst! Benne epikusság kimaxolva, szimfonikus black metal csúcsra járatva, jófajta metalcore, 20 év után visszatérő doomszterek és Rolling Stonesba átvedlett space rockerek.

PRIMORDIAL - To Hell or the Hangman


Az ír Promordial március 30-án jelenteti meg kilencedik lemezét Exile Amongst the Ruins címmel, melyen az eddig ismert dalok alapján túlcsordul majd a jó értelemben vett epikus metal. 


DIMMU BORGIR - Interdimensional Summit


A Dimmu Borgir 7 év után jelentkezik új lemezzel majd május 4-én Eonian címmel. Erről az első tétel az  Interdimensional Summit, amelyen mintha túltolták volna a szimfót, de hogy fülberagadó az biztos.


UNDEROATH - In My Teeth


A metalcore zene egyik korábbi nagyágyúja az Underoath meg nyolc év után fog újra kiadni lemezt. Az Erase Me címre keresztelt korong április 6-án jelenik meg, rajta többek között a fenti tétellel.


SOLSTICE - White Horse Hill

Ha eheti dalmegosztásunk "ki adott ki régebben lemezt" verseny lenne, azt biztosan az angol epikus doom banda a Solstice nyerné A Rich Walker alapította banda 20 éve adott ki utoljára lemezt. A most megjelenő White Horse Hill mindenestre kellemes perceket szerezhet a stílus kedvelőinek.


MONSTER MAGNET - Ejection

Március 23-án lát napvilágot a Dave Wyndorf vezette Monster Magnet tizenegyedik nagylemez a Mindfucker. A címadó dal után itt a második publikus nóta róla az Ejection, amely akár valamelyik korai Rolling Stones album elfeledett dala is lehetne.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8113693860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum