RockStation

K.K. Downingot "sokkolta és megdöbbentette", hogy nem őt hívták vissza Glenn Tipton helyére

2018. február 28. - theshattered

k_k_downing-steel-mill-2015-2-018.jpgK.K. Downing (fogalmazzunk úgy,) nem feltétlen örül neki, hogy nem keresték meg az egykori Judas Priestes társai Glenn Tipton helyettesítése ügyében. Ennek persze hangot is adott a napokban, ahol sérelmezte, hogy habár jogilag még mindig a Priest tagja, mégsem merült fel a neve a pótlásra, ellenben Andy Sneapről csakis jókat tudott mondani.

"Azt kell, hogy mondjam, hogy sokkolt és megdöbbentett, hogy meg sem kerestek, hogy visszavegyem a Judas Priestben betöltött eredeti szerepemet. Akár visszatértem volna, akár nem, ez a helyzet meg sem fordult a fejemben, amikor annak idején kiléptem - holott még jogilag továbbra is a Judas Priest tagja vagyok. Viszont be kell látnom, hogy helyesen cselekedtem, hogy akkor hagytam ott a zenekart, amikor azt megtettem - ahogy látható is, a zenekarban eltöltött időm, valamint a hatalmas örökségéhez való hozzájárulásom értéke több, mint egy tag által nincs megbecsülve. Nagyon remélem a rajongók érdekében, hogy a meg nem keresésem nem anyagi okokból történt.

Ismerem Andy Sneapet, ő a rock és metalzene legnagyobb neveinek egyike, akit csak valaha megismerhetsz. Innen nézve nincs kétségem, hogy az ő részvétele az új Judas Priest albumon több, mint csak a produceri rész volt. Nektek, rajongóknak csak annyi dolgotok van, hogy menjetek, élvezzétek a zenekart, ahogy van, hogy betölthessék a zenetörténelem azon részét, melynek mindannyiótok számára fontos szerepe van."

Rob Halford időközben cáfolta, hogy Andy Sneapnek bármi köze lenne a feljátszott gitártémákhoz, az énekes szerint, habár rendesen megdolgozott vele, a régóta Parkinson-kórban szenvedő Glenn Tipton nyomta fel a részeit a március 9-re várható Firepower nagylemezre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr213704402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum