RockStation

Amikor visszaharap a farkas: hamarosan érkezik az új Orange Goblin lemez!

2018. március 02. - theshattered

orangegoblinbandfeb2018_638.jpgBefejezte a munkálatokat az új nagylemezén az Orange Goblin. A júniusra várható korongon kilenc friss dal lesz fellelhető, az ígéretek szerint a zenekar eddigi legváltozatosabb lemezének címe, melyen még Phil Campbell is penget néhány hangot, pedig The Wolf Bites Back lesz.

Az énekes Ben Ward ezt tette hozzá az infókhoz: "Nagyon izgatottak vagyunk az új lemez miatt. A The Wolf Bites Back az eddigi legerősebb és legváltozatosabb dalcsokrunk lesz és persze sötétebb is az eddigieknél mind zeneileg, mind szövegileg. Persze ettől még határozottan Orange Goblinos album lesz, de több különböző elemet is bevontunk, így például a Can, a Captain Beyong, a Wishbone Ash és a The Stooges is meg fog férni a nyilvánvaló Sabbath és Motörhead hatások mellett. A szövegeket tekintve minden lesz a sorozatgyilkos űrlényektől kezdve a biciklis zombi bandákon át a salemi boszorkányok buddhista harcos leszármazottjaikig.

Biztosra kellett mennünk, hogy a dalok mindegyike élőben is működjön, ami a lemeznek egy nyers, lecsupaszított érzést ad. Olyat, amit az utóbbi időkben nagyon hiányolok a jó rock és metal anyagokról.

Jaime Gomez Arellanoval (producer) dolgozni nagyon termékeny és meghatározó élmény volt, főleg a szalagra való rögzítés miatt is. Úgy érzem, kihozta mindannyiunkból, mint zenészekből és dalszerzőkből a legjobbat, teljesen magabiztos és élménydús légkör volt. És persze hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a Motörheades Phil Campbell is közreműködött néhány szóló erejéig."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4813709442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum