RockStation

John Travolta játssza a főszerepet a Fred Durst élete által ihletett filmben

2018. március 07. - theshattered

0limpbizkit2014_15.jpgFred Durst ismét filmet rendez. Mégpedig egy olyan filmet, amely a saját életének egy szakaszán alapul. Mindennek a főszerepére John Travoltát kérte fel, aki el is fogadta azt, így a Moose című mű az a páros neve alatt fog majd napvilágot látni. Érdekes lehet vajon?

Az egyébként thriller műfajba sorolható filmet jelenleg Alabamában forgatják, ahogy írtuk is, a főszereplő John Travolta lesz, a rendezői székben pedig Fred Durst csücsül. A Durst életén alapuló művet, amiből a mozi is készül, Dave Bekerman írta. A sztori szerint mozifanatikus Moose megszállottan rajong a kedvenc akcióhőse iránt, akit Devon Sawa fog játszani. Moose a fanatizmus erősödésével a kukkolástól, megfigyeléstől eljut egészen addig, amikor már tönkre akarja tenni a híresség életét - itt lép be a Durst-szál, mivel egy rajongó őt is évekkel ezelőtt megfigyelés alatt tartotta.

Hogy milyen lesz a végeredmény, azt természetesen még nem tudjuk, de az tuti, hogy ez a két név egy elég érdekes párosítást (legyen az jó, vagy rossz értelemben) jelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4713721526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum