RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.10

2018. március 11. - sunthatneversets

shinedown_2018.jpgÚjabb hét pörgött le az évből és bár most nehezebben vadásztuk össze a hét dalaihoz az öt megfelelő tételt, a végén csak sikerült. A mai részben prog metal, egy kis extreme, bar lehetne prog az is, klasszikus rock, amerikai stadionrock, és egy kis punk rock szerepel.

BETWEEN THE BURIED AND ME - Millions


Tegnap jelent meg az amcsi progmetalos Between The Buried And Me új lemeze Automata I címen. Pár hónap múlva jön is a folytatás, addig pedig a megjelenés örömére klipesített Millions álljon itt.


RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name


Március 16-án Pennsylvaniaból érkezik a Rivers Of Nihil úl nagylemeze Where Owls Know My Name címmel. Van itt minden, extreme metal beütések, egy kis jazz, prog metal, miegymás. A címadó dalt fentebb meg is mutatjuk.


RAINBOW - Waiting For A Sign


Húsz év nem kevés idő. Ekkora időtáv alatt több zenekar is létrejön-feloszlik, lecserélődik egy egész generáció és a Rainbow... hát, összerak egy dalt!


SHINEDOWN - Devil


Május 4-én érkezik a Shinedown legújabb albuma, az Attention Attention. Az album persze nem marad előzetes nélkül, ezt a tisztséget, legalábbis az első gólya szerepét a kellemesen dallamos, lágyan zúzós Devil című dal hivatott képviselni.


PENNYWISE - Never Gonna Die


Április 20-án érkezik a kaliforniai Pennywise tizenkettedik nagylemez. A punk rockerek a héten adták ki az első előzetest, amely történetesen a címadó Never Gonna Die.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr713730250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum