RockStation

Bírjátok még ép ésszel? Jön a visszaemlékezős Protest The Hero, Norma Jean turné is!

2018. március 20. - theshattered

0protestthehero3.jpg2018 valószínűleg az embertelen mennyiségű, brutálisan jó koncertek éveként fog bevonulni a történelembe. Már szinte így sem győzzük kapkodni a fejünket, erre meg a Phoenix Music bedobta az aduászt: július 19-én az A38-ra érkezik a Protest The Hero és a Norma Jean közös visszaemlékezős turnéja. Előbbi a tízéves magnum opust, a Fortresst, utóbbi a tizenöt éves Redeemert fogja bemutatni a közönségnek, a tettestársak a brit Loathe és a japán Cyclamen lesznek.

A hivatalos közlemény így hangzik: "Büszkén jelentjük be, hogy Budapestre érkezik az év egyik legizgalmasabb turnéja, hiszen a tengerentúlon legendás anyagaikat külön-külön turnéztató Protest The Hero és a Norma Jean Európában összeállnak, hogy egy közös körút keretében ünnepeljék meg Fortress, ill. Redeemer c. kultikus lemezeik jubileumát. A turné vendégei a brit Loathe és a japán Cyclamen lesznek. A jegyek március 23-án, péntek délelőtt 11 órától kaphatók a Tixa rendszerében, az A38 honlapján, valamint a CD Pincében."

A Facebook-eseményt IDE KATTINTVA éritek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2213754682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum