RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.13

2018. április 01. - sunthatneversets

dimmu_borgir_2018.jpg

Itt a Húsvét, itt az Adj egy Ötöst!. Hogy a húsvéti sonka mellett se maradjatok friss zenék nélkül, most szimfonikus black metallal (?), nu metal ikon szólódalával, gospel, black metallal, jófajta svéd death-tel és egy kis agymenéssel boldogítunk benneteket.

DIMMU BORGIR - Council Of Wolves And Snakes


Május 4-én hosszú várakozás után érkezik a Dimmu Borgir új albuma Interdimensional Summit címmel. Pénteken landolt róla második új dal, a némileg komorabb Council Of Wolves And Snakes, amelyet egy videó is megtámogat.


JONATHAN DAVIS - Everyone


A Korn-énekes Jonathan Davis a Korn lemezekre fel nem fért ötleteiből gyúrt szólóalbumot, ami május végén lát napvilágoz. Az eddig napvilágot látott dalok jellegtzetes orgánuma miatt egy kicsit a Kornt juttaják az észbe, de ha jobban meghallgatjuk a héten megjelent második dalt ....


AT THE GATES - A Stare Bound In Stone


Az úgy néz ki, hogy az At The Gates lassan régi fényében csillog. A csapat új albuma május 18-án érkezik To Drink From The Night Itself címmel. Fentebb a második dal róla, Costin Chioreanu videójával megtámogatva. 


ZEAL&ARDOR - Gravedigger's Chant


Manuel Gagneux frontemberr nyárra új Zeal&Ardor lemezt ígér. Az első lemez több, mint pozitív fogadtatása után igencsak várós is lesz ez az új korong. Az első új dal a héten meg is érkezett, a zene egy szürreális horror kisfilmet kísér, amit Samuel Morris & Manuel Sieber rendeztek. 


MELVINS - Embrace The Rub


Szűk három hét (meg egy kicsi) és minden rajongó teljes egészében is meghallgathatja a Melvins legfrissebb agymenését, a Pinkus Abortion Technician nagylemezt. Buzz Osborne-ék ennek örömére elérhetővé tettek egy újabb dalt, az Embrace The Rubot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4413792728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum