RockStation

The Night Flight Orchestra: nyáron új lemez, decemberben koncert Budapesten

2018. április 07. - sunthatneversets

the-night-flight-orchestra.jpg

Szűk egy évvel a The Night Flight Orchestra tavalyi meglepetést okozó és nagy sikerű, Svéd Grammy díjra jelölt Amber Galactic albumának megjelenése, és az azt követő lélegzetelállító november/decemberi európai turnéja után a Soilwork éléről jól ismerhető Björn “Speed” Strid énekes vezette supergroup máris bejelentette, hogy befejeződtek a munkálatok a svéd progressive rock csapat várva várt következő albumán, melyet Sometimes The World Ain't Enough címre kereszteltek.

Az új anyagot év végén turnéra viszik, melynek budapesti állomása december 11-én lesz az A38 Hajón. Björnék előtt a turnén a Black Mirrors vezeti fel az éjszakát.

Az album június 29-én érkezik a Nuclear Blast gondozásában, 12 vadonatúj szerzeménnyel. A limitált kiadás és a bakelit verzió egy exkluzív bónusz dallal bővül, a japán kiadás pedig egy 14. számot is tartalmaz.

A Sometimes The World Ain't Enough lemez produkciójért ismét maga a zenekar felelt, a felvételek pedig Svédországban zajlottak a olyan helyeken mint a Handsome Hard Music / Larsson Music Studio, illetve a Nordic Sound Lab. A banda gitárosa Sebastian Forslund felelt a keverésért, a maszterelésre pedig Thomas ”Plec” Johansson kerített sort a The Panic Room-ban. A jegyértékesítés április 13-án, pénteken indul, a koncertről pedig további infók ITT találhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8213815746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum