RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.15

2018. április 15. - sunthatneversets

ghost_band_2018.jpg

Már nem is kell mondanunk, hogy ha hétvége akkor melyik rovatunk jelentkezik. Igen, itt az Adj egy ötöst!. Benne most svéd okkult rock, soft doom, poros déli rock, mainstream amcsi rock és gyomorszagú böfögés.

GHOST - Rats


Június 1-jén Prequelle címmel új albummal jelentkezik, az átalakult felállású (6 helyett 5 fő) Ghost. A Tobias Forge vezette csapat a héten dobta ki az első dalt a lemezről Rats címmel, ami egy pofás videót is kapott.


PALLBEARER - Dropout


A Pallbearer igencsak belehúzott, hiszen új albumuk még csak egy éve jelent meg, de máris új dalokon dolgoznak. Fentebb itt a Dropout, amely a "könnyedebb" doom zenékben utazóknak igazi csemege lehet.


BLACK STONE CHERRY - Southern Fried Friday Night


Ha hangulatos zenét keres az ember egy ki déli ízzel, hamar belebotlik a Black Stone Cherry nevébe. A banda új lemeze jövő pénteken érkezik. Erről itt a Southern Fried Friday Night, a zenekar meg június 16-án a Barba Negra Trackben lép fel.


GODSMACK - When Legends Rise

A Godsmack nem titkoltan kicsit mainstreamebb irányba viszi zenéjét. Az eddigi reakciókat nézegetve ez vagy bejön vagy nem a rajongóknak nem. Az április végén When Legends Rise című albumról mindenesetre most itt a címadó tétel, amire azért jókat lehet rokkolni.


SKINLESS - Line of Dissent


A végére egy gyomorszagú büfögést hagytunk. Savagery címmel május 11-én a Relapse-nél érkezik az 1992-ben alapított death metal banda a Skinless új albuma. Line Of Dissent címmel itt egy erős tétel róla. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9713836218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum