RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.16

2018. április 22. - sunthatneversets

sleep_band_2018.PNG

Bár gyakorlatilag kint tombol a nyár, de ez nem akadály az eheti Adj egy ötöst! öszeállításában. Eheti dalmegosztásunkban finn epikusság, amerikai black metal újhullám és iszapmetal, valamint meglepetés hardcore/punk/metal ötvözet ...... és Sleep.

AMORPHIS - Wrong Direction


Május 18-án érkezik az Amorphis új albuma Queen Of Time címmel. Egy dal már korábban publikus vol róla, a héten megérkezett a második is Wrong Direction címmel, egy klippel megtámogatva.


DEAFHEAVEN - Honeycomb


Július közepén jelenik meg az újvonalas black metal jeles képviselőjének a Deafheavennek az új albuma Ordinary Corrupt Human Love címmel. A héten megérkezett róla az első (fekete) fecske a Honeycomb képében.


YOB - The Screen


Június 8-án négy év után új lemezzel jelentkezik a doom/sludge vonal prominens képvisiselője a YOB. A Our Raw Heart című albumről is megérkezett az első ízelítő a The Screen című tétel.
 

CANCER BATS - Brightest Day


A hét a 4.20 jegyében is telt. Erre a napra időzítette meglepetésként, új nagylemezének, a The Spark That Moves megjelenését a kanadai zenekar. Erről itt feljebb a videóval megtámogatott Brightest Day


SLEEP - The Sciences

..... és akkor a hét legnagyobb durranása. Gyakorlatilag 20 év uatán a semmiből megjelent az új Sleep-lemez, a The Sciences. Erről nem is egy dalt tettünk ide, hanem a komplett nagylemezt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9713854322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum