RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.17

2018. április 29. - sunthatneversets

scars_on_broadway_2018.jpg

Verő a fény, de ez nem akadály egy szokásos hétvégi dalmegosztáshoz. Benne most sztárzenekar helyett projekt, mötáslosodó auszi metalcore, amerikai thrash/death, country feldolgozás metálköntösben, és hazai súlymetál.

SCARS ON BROADWAY - Lives


Nem lesz itt mostanában System Of A Down-lemez. A banda két agya Serj Tankian énekes és Daron Malakian gotáros is új szólólemezt ad ki hamarosan. Utóbbi Scars On Broadway nevű zenekarának Dictator című lemeze már úton is van, sőt Lives címmel itt is az első dal róla.


PARKWAY DRIVE - Prey


Az metalcore ausztrál éllovasa a Parkway Drive az utóbbi években szép lassan egy zenei átalakuláson megy keresztül. A videók alatti kommenteket olvasva ebben nem mindenki osztozik egyöntetü lelkesedéssel, Nekünk azonban bejön a banda kvázi mötálosodása. Fentebb a Prey című tétel erről tanúskodik.


SKELETONWITCH - Fen of Shadows 


Az ohioi Skeletonwitch új albuma Devouring Radiant Light címmel július 20-án érlezik majd. Aki bírja a thrash, melodic death metal és a black metal keveredését az biztosan nagy örömmel hallgatja majd alemezt csakúgy, mint az itt soarakozó Fen Of Shadows című tételt.


DEVILDRIVER - Country Heroes feat. Hank III


A Dez Fafara vezette DevilDriver country feldolgozásokra adta a fejét. Nos ezt jó adag súllyal teszik és az elsőnek kidobott izelítóben még Hank Willimas III is vendégszerepel. A Outlaws 'Til The End című lemez megjelenési dátuma: július 6-a. 


STUBBORN - False Heaven


A végére hagytuk ahazai ízeket. Kerekegyháza szülötteinek, azaz Stubborn zenekarnak május hetedikén jelenik meg az új nagylemeze Let's Start A Fire címmel. Erről álljon itt fentebb egy betonozáshoz kifejezetten ajánlott szerzemény, False Heaven címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8613878710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum