RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.18

2018. május 06. - sunthatneversets

alice_in_chains_2018_2.jpg

A heti dalválogatás most is menetrend szerint érkezik. Benne grunge dinoszauruszok, kanadai death metal, indiai utcametal, Mike Patton agymenése és a NYHC nagymesterei

KATAKLYSM - Narcissist


A death metal alapvetés ezen (meglehetősen rövid és döngölős) dala a június 1-én megjelenő Meditations című albumon lesz majd elérhető.


ALICE IN CHAINS - The One You Know


Új dallal jelentkezett az Alice In Chains gárdája is, akiknek új nagylemez javában készül, ha éppen nem készült már el. A korongról egyelőre szinte semmit nem tudunk, de az új dal itt van fentebb.


BLOODYWOOD - Ari, Ari feat.Raoul Kerr


Az mindig izgalmas, ha egy zenekar valami egyedit belevisz a zenéjébe. Legyen az egy idegen elem, vagy a saját földje kultúrájának egy eleme, ha jól csinálják, az jól tud kisülni. Na, az indiai Bloodywood ezt az elvet követve összerakott egy kis utcazene-metalt, amiből tényleg kijön az ottani világ egy szelete.


DEAD CROSS - My Perfect Prisoner


Mike Patton és Dave Lombardo projektje a Dead Cross nem az átlagos zenei megoldásokról híres. A héten a semmiből jelentettek meg egy EP-t, melynek My Perfect Prisoner című dalára elmebeteg videó is készült.


MADBALL - Old Fashioned


Egészen július 15-ig kell még várnia annak, aki hivatalosan is meg szeretné hallgatni a Madball új albumát, a For The Cause-t, viszont egy dalt, az Old Fashioned-t már csekkolhatja is a nagyközönség. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1213894716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum