RockStation

Soulfly koncert a Dürerben!

2018. május 11. - KoaX

0soulfly2014_22.jpg

10 éves a Dürer kert és a Phoenix Music Hungary. Ebből az ünnepi alkalomból JÚLIUS 8-án Soulfly koncert lesz a Dürer kertben, ráadásul a kerthelyiségben lesz megtartva a buli! 

Az egykori Sepultura frontembere, Max Cavalera által alapított Soulfly együttes eddig 10 nagylemezt tud maga mögött, valamint egy sereg rajongót, akik fanatikusokként imádják mindazt, amit a banda jelent. Jól ismert hangzásuk és zenéjük pedig különösen aktuális, hiszen témáik általában a háború, az erőszak, az agresszió, a gyűlölet és a harag ellen szólnak, amelyek így időről időre új kontextusba helyeződnek. Most pedig a banda ismét Magyarországra érkezik, méghozzá nem is akármilyen körülmények közé, ugyanis a 10 éves Dürer Kert, valamint a Phoenix Music együttműködésének gyermekeként egy open air koncert keretében fognak fellépni Cavalera-ék a Dürer kerthelyiségében. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3513907602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum