RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.19

2018. május 13. - sunthatneversets

immortal-18.jpg

Ha vasárnap, akkor ... Mai dalmegosztásunkban nu metálos szólóprójektben, black metálosok létszámleépítésben, vintage rockerek slágergyártásban, maori metálosok törzsi háborúban utaznak, doom/sludge /stoner metálosok pedig sok füvet szívtak.

JONATHAN DAVIS - Basic Needs


Május 25-én fog megjelenni a Korn frontember Jonathan Davis szólólemeze, a Black Labyrinth. Erről a héten Basic Needs címmel a harmadik dal lett nyilvános.


IMMORTAL - Northern Chaos Gods


Megérkezett első dal a július 6-ra várható új Immortal nagylemezről, a Northern Chaos Godsról. A nagylemez lesz az első, melyen már nem szerepel Abbath. A címadó dal így szól.


GRAVEYARD - The Fox


A Graveyard gondolt egyet és forgatott egy újabb klipet a május 25-re várható Peace nagylemezhez. Az egész projekthez a The Fox című dalt szemelték ki, amely nem hosszú, de cserébe jóságosan slágeres a két év után újjáalakult svéd vintage rockerektől.


ALIEN WEAPONRY - Kai Tangata


A hétvége dalmegosztásának legkülönlegesebb zenekara kétségtelenül a maori hagyományokat ápoló Új Zéland-i Alien Weaponry. Akit kicsit érdekel a dolog olvasson utána utána, de a trió új nagylemeze  címmel június 1-jén érkezik a Napalm Records gondozásában. 


DOPETHRONE - Killdozer


Nem egészen két hét és megjelenik a Dopethrone legújabb nagylemeze, a Transcanadian Anger, de hogy a rajongóknak ne kelljen éhezniük a stoner / doom vonatra felülve, kiadtak egy újabb dalt, a Killdozert. Mindehhez egy látványos, természetesen fű ihlette, szétcsúszott arcokat tartalmazó klipet is csináltak, mely alább látható, hallható... érezhető?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6713914810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum