RockStation

Tényleg ez a TOP 10 Soulfly-dal?

2018. május 18. - KoaX

0soulfly2014_06.jpg

Azt már mindenki tudja, hogy JÚLIUS 8-án a Dürer Kertbe jön a Soulfly, ráadásul, ha az időjárás is kegyes, kinti buliban lesz részünk. Max papára még mindig kíváncsiak vagyunk, különösen azért, mert most a Nailbomb formáció dalait is előveszi a koncerteken. A koncert apropójából összeszedtük, hogy melyik a tíz legnézettebb Soulfly klip a neten.

Tízes listánk utolsó helyén a Innerspirit dal szerepel, ami mindösszesen 511.000 megtekintéssel bír. A klipben az a vicces, hogy az egyeik Soulfly klip, amit nem lehet megosztani, így most csak a dalt pakoltuk ide nektek.

A kilencedik helyen a legutóbbi lemez címadó dala az Archangel szerepel a maga 570.000-es megtekintésével.

A nyolcadik helyre az a klip került, amit szintén nem lehet sajnos ide beágyazni. De mi azért szeretjük. Az egyik legdurvább Soulfly albumról való a dal, a Dark Age-ről. Összesen eddig 632.000-en látták. Jöhet a Carved Inside!

A hetedik helyen számunkra egy eléggé kétséges dal vonult be. a Bloodshed-ben az ifjú Igor is szerepet kapott, habár nem biztos, hogy erre szükség volt. Ettől független 759.000-es megtekintéssel bír a kissé egyszerű klip.

A hatodik helyen egy olyan dal található, ami az egyik legbetegebb Cavalera téma. Egyből felismered és tudod, hogy ez a Conquer albumról származik. Abban az időben Max talán dühösebb volt, mint bármikor. 1,2 milliós megtekintéssel rendelkezik az Unleash. Mivel a kiadó ezt sem szereti megosztani velünk, így marad a dal maga.

Az ötödik helyen az én személyes kedvenc Soufly dalom van. De ezek szerint, nem csak én imádom a Greg Puciato-val készült Rise Of The Fallen-t. Ezt összesen 1,5 millióan látták már a YouTubeon. 

A negyedik helyen megint egy olyan dal van, amiben valaki közreműködött. Mondjuk ez nem meglepő, hiszen Max szereti meghívni a spanokat egy-egy dalba.2,3 milliós megtekintéssel itt van a Bleed, Fred Durst-tel. 

 

Haladunk előre, vagy vissza felé? Eléggé primitívek vagytok már? Mert a Back To The Primitive klipet 2,8 millió ember látta már. Szerinted is ez a harmadik legjobb Soulfly dal?


Az ezüstérmes dalt 3,2 millióan látták már összesen, ami azért nem kevés, habár egy elég régi dalról beszélünk. Jöhet a Seek N' Strike?


Meglep bárkit is, hogy a legnézettebb klipet már több, mint 5,7 millióan látták? Ezt a számot azért te is kibírnád a zenekarod videója alatt nem? Melyik dal is lehet ez? Annyit így elöljáróban, hogy Utah-ban vették fel a sivatagban. Na, ötlet? Jöjjön A SOULFLY DAL!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr813964088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum