RockStation

MTV Headbanger’s Ball Tour 2018 - Sodom, Death Angel és Suicidal Angels a Barba Negrában!

... és a főbanda is hamarosan bejelentésre kerül

2018. június 01. - sunthatneversets

sodom2018.jpg

MTV Headbanger’s Ball Tour 2018 – A 80-as évek visszatér! A tavalyi év sikerén felbuzdulva idén újra útnak indul az MTV Headbanger’s Ball Tour, ráadásul a 80-as évek ikonikus TV műsorának égisze alatt ezúttal a SODOM, a DEATH ANGEL és a SUICIDAL ANGELS zenekarok szállnak be együtt a turnébuszba. A budapesti állomás december 2-án lesz a BARBA NEGRA-ban.

A Tom Angelripper vezette Ruhr-area thrash legenda SODOM felállásában nemrégiben komoly változások történtek: visszatért a zenekar soraiba az a Frank Blackfire, akinek játékát a stílus egyik legmeghatározóbb alapművén, az Agent Orange-on, valamint az ezt megelőző Persecution Mania lemezeken hallhattuk, emellett a szintén teuton thrash nagyágyú Kreator is tagságában tudhatta a ‘90-es években. A dobok mögött az Asphyx-ből ismert Husky ül, és az eddig megszokottaktól eltérően a banda egy másodgitárossal is gyarapodott Yorck Segatz személyében.

Tom Angelripper a kétgitáros felállás szükségszerűségéről: "Élőben egyszerűen több lehetőséget nyújt, ha két gitáros van a bandában, így végre olyan dalokat is a programba tehetünk, amelyeket trióban nem tudunk volna jól megszólaltatni.” A Sodom első koncertjét az új felállással, old-school programmal (melyre itthon is számíthatunk) az idei Rock Hard fesztiválon adta, mely teljes egészében megtekinthető.


A bay area thrasher DEATH ANGEL tavaly novemberben mutatta be a The Evil Divide című friss nagylemezét a Testament vendégeként, most majdnem hajszálpontosan egy évvel később, hosszabb játékidővel térnek vissza a Barba Negra falai közé. A felsorolás legfiatalabb formációja a görög underground-bajnok SUICIDAL ANGELS, akik sűrűn visszatérő vendégek itthon, nemrég a Satyricon előzenekaraként találkozhatott velük a magyar közönség.

A lényeget pedig a végére hagytuk: a turnéhoz csatlakozik még egy főzenekar, melyet később jelentenek majd be. Érdemes lesz figyelni! További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9914016916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum