RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.22

2018. június 03. - sunthatneversets

coheed-and-cambria-2015.jpg

Nyár, sör, adj egy ötöst! Heti dalmegosztásunkban amcsi és norvég proggerek, System Of A Down-pótló Daron Malakiantól, a rádiós játszási listákra törő frontcsajos amerikai pop/rock, és már majdnem visszavonult egykori rockszár keményebben, mint valaha.

COHEED AND CAMBRIA - The Dark Sentencer


Az amcsi progger Coheed And Cambria a 2015-ös nagylemez, az addigi konceptlemezek sorát megtörő The Color Before The Sun óta igencsak csendben volt. Most azonban egy tízperces dallal törték meg a csendet, bár az új nagylemezről még sok mindent nem tudunk, de előbb utóbb annak is eljön az ideje.


DARON MALAKIAN AND SCARS ON BROADWAY - Dictator


Megérkezett a július 20-ra várható új Scars On Broadway nagylemez, a Dictator második előzetes tétele. Amely ráadásul maga a cínadó dal is egyben. A színvonal a szokásos és mivel egyre távolabb kerül egy új System Of A Down lemez lehetősége, ezért beérjük ennyivel is, mert egyelőre nagyon jónak tűnik, amit hallunk.


HALESTORM - Uncomfortable


Július 27-én érkezik a Halestorm legújabb nagylemeze, a Vicious. Az albumról egy dal, az Uncomfortable már hallgatható/nézhető is. Úgy tűnik végleg mainstreamesedik a vonal, de a rajongók ezt aligha bánják.


DEE SNIDER - Tomorrow's No Concern


Dee Snidert a Twisted Sister éléről jól ismerhetjük, így aztán nagyojkat pislogtunk, amikor július 27-én érkező szólólemezének első nyilvánoságra hozott dalát meghallottuk. Mondjuk, ha elmondjuk, hogy az album producere a Hatebreed frontember Jamey Jasta volt, mindjárt érthetőbb az egész. Az lemezen nem mellesleg többek között olyan arcok teszik majd tiszteletüket, mint Howard Jones, Mark Morton, vagy Alissa White-Gluz


LEPROUS - Golden Prayers


Golden Prayers címmel új dalt villantott a norvég progger Leprous. A csapat egyelőre új nagylemezt nem tervez, a dal valószínűleg a tavalyi korong, a Malina munkálatai után maradhatott a talonban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4214020446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum