RockStation

Volt egyszer egy Ifipark - Folytatódik a nagy sikerű koncertsorozat a Várkert Bazárban

2018. június 06. - sunthatneversets

varkertbazar_ifipark_omega.jpg

A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között működött a Budai Ifjúsági Park, röviden Ifipark, amely zenés-táncos szórakozóhelynek indult, később a magyar rock fellegvárává vált. Fellépett itt mindenki, aki a hazai könnyűzenei életben számított: Omega, Metro, Illés, Sakk Matt, Mini, Kex, Syrius, Piramis, Korál, P. Mobil, Beatrice, Tűzkerék, Taurus, Hobo Blues Band, Karthago, Hungária, Bergendy, Beatrice és még sokan mások. Idén nyáron folytatódik a tavaly megkezdett koncertsorozat, és 34 év után ismét rocklegendáktól lesz hangos az Ifipark régi-új színpada.

A Volt egyszer egy Ifipark 2018. június 29. és szeptember 7. közötti koncertsorozatán fellép az Omega, D. Nagy Lajos, Hobo, az Apostol és a Dinamit. A koncerteken nemcsak a beatgeneráció tagjai találkozhatnak ifjúkoruk kedvenc zenekaraival, hanem a fiatalabbak is átélhetik, milyen volt ez a kultikus szórakozóhely, megérthetik, miért is mesélnek szüleik csillogó szemmel az Ifiparkos bulikról.

Program:
2018. június 29. – Omega
2018. augusztus 8. – D. Nagy Lajos
2018. augusztus 11. – Hobo
2018. augusztus 23. – Apostol
2018. szeptember 7. – Dinamit

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6514026680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum