RockStation

Szeptemberben érkezik az új Voivod album!

2018. június 12. - theshattered

0voivod2017_31_eredmeny.jpgVárhatóan szeptember végén fog megjelenni a körülbelül akkoriban Magyarországra látogató Voivod új nagylemeze. Azt nem tudjuk garantálni, hogy szeptember 15-én, a Dürerben már meg tudjátok vásárolni a friss anyagot, de az biztos, hogy valami már fel fog csendülni a The Wake című korongról.

Michel "Away" Langevin: "Örömmel jelentjük be, hogy az új albumunk, a The Wake elkészült! A zene olyan lesz, mint egy futurisztikus prog thrash metal utazás egy csomó trükkel és csavarral, a sztori pedig a szokásos Voivodi témákat viszi tovább: katasztrófák, káosz, konfliktusok, furcsa cselszövések és alternatív tudat. Nagyon büszkék vagyunk az eredményre és már alig várjuk, hogy ősszel rátok szabadíthassuk! Egyúttal próbáljatok elkapni minket a szeptember-októberi Európa-turnénkon. Jó lehetőség lesz a zenekar számára, hogy kipróbáljuk a dalokat a közelgő lemezről."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5114041506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum