RockStation

Az új Nagaarum lemezt a brit Aesthetic Death adja ki augusztusban

2018. június 13. - sunthatneversets

6a.jpg

Idén 10 éves a Nagaarum projekt, ezért egy különleges kiadvány lát napvilágot augusztusban. Az Isaac Newton, Robert Hooke és Edmond Halley munkásságából merítő mű hetven percben manifesztálódott, és hatpeneles digipak CD-n kerül kiadásra. Mivel a szerző által működtetett kiadó az NGC Prod jó kapcsolatot ápol a 25 éve alakult kultikus brit Aesthetic Death-tel, így a hanganyag egyenes úton került általuk is befogadásra. Természetesen közös kiadás lesz, így a hazai terjesztés is biztosított.

"Eléggé meglepődtem, hogy mennyire odafigyelnek a szerzőre. Gyakorlatilag egy kívánságlistáról válogathattam, hogy mire van szükségem, a legmeghökkentőbb az volt, amikor rákérdeztek, hogy akarok-e profi stúdiós újrakeverést. Ez nagyon csábítónak tűnt, főleg azért, mert nekem nem került volna semmibe, viszont féltem is tőle, hogy túlságosan feljavítja a soundot. A Nagaarum egy olyan zenei utazás, ahol fontos az autentikus megszólalás, ezért nem éltem ezzel a lehetőséggel."

nagaarum_apples_cover.jpg

A lemez további érdekessége, hogy az első, ahol a teljes szöveg angolra lett fordítva, és így lett felénekelve. A fordítást Szabó Roland készítette, ügyelve arra, hogy a nyelvezet korhű legyen, vagyis XVII-XVIII századi. A borítóhoz a fotók Somogyi Zoltántól származnak. A megjelenés augusztusban várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5914044678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum