RockStation

Negyedmillió dollárt adományozott a Bad Wolves Dolores O'Riordan családjának

2018. június 21. - theshattered

bw2018.jpgBiztos ismeritek már a történetet, de azért nagy vonalakban illik elmondani: a Bad Wolves az évet a The Cranberries egyik, ha nem "A" legnagyobb slágerének, a Zombienak a feldolgozásával kezdte, robbant is, mint az állat! A dalban a The Cranberries pacsirtája, Dolores O'Riordan is szerepet vállalt volna, viszont azt a váratlan halála miatt érthetően nem tudták fedél alá hozni. A Bad Wolves így a dalból származó bevételeket Dolores családjának ajánlotta fel, melyet a napokban át is adtak nekik.


A begyűjtött összeg egész pontosan 250000 dollár lett, melyet kedden az énekesnő családja vehetett át New Yorkban, erről lentebb láthattok egy felvételt. Tommy Vext, a Bad Wolves énekese (nyilván érthető okokból történt, de) így magyarázta a jószándékú adományozást:

"Hatalmas megtiszteltetés volt ennek a dalnak a sikere. 1994-ben ez a felvétel 40 millió példányban kelt el világszerte. Ez volt a fiatalságom háttérzenéje, itt, Brooklynban nőttem fel. Ma egy nagyon-nagyon speciális estének vagyunk részesei, mert Dolores családja is itt van velünk. Át akajuk adni nekik ezt a csekket arról az összegről, amit ti, srácok a dal általunk készített verziójára költöttetek!

Dolores elvesztésének bennünk keltett fájdalma semmi sem ahhoz képest, amit a gyerekei és a családja érez. Ebben a tragédiában az egyetlen valamirevaló cselekedet az volt, hogy a bevételeinket a gyerekeiknek adjuk. A végső cél az egymilliós csekk lett volna, de az, hogy ennek a negyedét is elértük, már nagyon hihetetlen dolog!

A kötődés, amit az emberek ezzel a dallal kialakítottak, a történetek, az emlékek, a kölykök, akik a Bad Wolves által hallják ezt először... Ez az anyukájuk dalszerzésének időtlenségéről egy igaz kinyilatkoztatás, ami örökké élni fog, nagyon hálásak vagyunk, hogy ezt megtehettük értük."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1614061957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum