RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.26

2018. július 01. - sunthatneversets

belzebubs_2.jpg

Már vártátok, igaz? Igen vasárnap van és itt az Adj egy ötöst!, a RockStation heti dalválogatós rovata. Benne post hc alapvetés, grunge dinoszaurusz, egy tonna iszap, érces férfihang egy blues/stoner banda élén és visszatér a black metal Gorillaza is.

CONVERGE - Melancholia


Szinte a semmiből jelentkezett egy négyszámos EP-vel pénteken a Converge. 4 dal 8 percben, amiből az egyik, nevezetesen a Melencholia még klippet is kapott.


ALICE IN CHAINS - So Far Under


Vasárnap este lép fel Budapesten a grunge egyik túlélő dinoszaurusza, az Alice In Chains, akiknek új nagylemez Rainier Fog címmel augusztus 24-én jelenik majd meg. Erről itt a második új dal, So Far Under címmel.


BELZEBUBS - Blackened Calls


Újra itt a black metal Gorillaza. JP Ahonen jópofa képregénye, a Belzebubs ismét zenei alakot ölt, sőt mindjárt le is szerződött a Century Mediahoz. Az új, szám szerint harmadik album jővő év elején érkezik. Hogy a karakterek mögött mely zenészek állnak, azt a képregény rajongói is csak találgatják, mindenestre itt az első single a Hubbath, ének/basszusgitár, Samaël dob, Obesyx gitár, Sløth ének/gitár összetételű csapattól.


BLACK TUSK - Burn The Stars


A Savannah-i Black Tusk időközben trióból quartetté bővült és így készítették el a legújabb lemezüket, ami a T.C.B.T címet viseli majd. A zenekar hatodik nagylemeze augusztus 17-én jelenik majd meg és fentebb itt egy dal róla.


CLUTCH - How To Shake Hands


Végre stúdióminőségben is érkezett egy új Clutch dal. A koncertfelvételekről már egy jó ideje ismert How To Shake Hands immár "rendes" verzióban is meghallgatható, sőt, rögtön egy jópofa dalszöveges videót is mellékeltek hozzá. A Book Of Bad Decisions nagylemez szeptember 7-én érkezik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8414084083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum