RockStation

Kész az új Prophets Of Rage album, még a héten jön egy új dal

2018. július 04. - theshattered

prophetsofrage_publicityphoto_credit_travisshinn_general11.jpgElkészült a Prophets Of Rage a sorban következő nagylemezének munkálataival. A csapat sorban második, egyelőre még cím nélküli korongján tizenhárom dal fog csücsülni, melyek közül egyet, ha jól leszünk, már a hét vége felé meg is lehet majd hallgatni.

"Amennyire én meg tudom ítélni, egy nagyszerű lenyomata volt a csapatnak (az első lemez). Megcsináltunk egy albumot egy elég meghatározó időszakban és ez lett belőle. Időközben már egy másik albumon dolgozunk. Már be is fejeztünk a tizenhárom dalos anyagot, ebben a percben is annak a véglegesítése folyik. Elég sok dolog történik felénk. Van egy új dal is, ami július hetedikén fog megjelenni. És ez egy új terület, egy új hang, egy új zene lesz."

A csapat egyébként a hétvégén kiadott egy videót még a debütalbumhoz, ez az alábbi:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1914092141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum