RockStation

Itt egy új Manticora videó, jön az új lemez is!

2018. július 06. - theshattered

manticoraband2016_638.jpgAugusztus 3-án jön majd ki a dán Manticora új albuma, a To Kill To Live To Kill. A csapat a friss korong egyik dalához, az Echoes Of A Silent Screamhez már készített is egy videót, amit nem egy szabványos zenekari imidzsvideó, ezt a srácok meg is indokolták, miért tették.

"A videó nem egy átlagos 'Nézd a zenekart, ahogy a bedugatlan hangszereiken játszanak' videó, valami teljesen mást akartunk csinálni. Egy történetet akartunk elmesélni, úgy, ahogy minden alkalommal, amikor megjelentetünk valamit, legyen az könyv, album, vagy videó.

A videó egy jó kis tömény mini-mozi, ami az Echoes Of A Silent Scream dal történetét meséli el, olyan jelenetekkel kibővítve, amiket Lars a könyvében írt meg. A gyilkos ott van (megnégyszerezve a sírásós jelenetekben), az áldozatok ott vannak, a bekövetkező agresszió furcsa érzése is ott lebeg a levegőben. Reméljük, tetszeni fog a rajongóknak, ami az első filmünk az elmúlt nyolc évben."

manticoratokillcd.jpg

01. Piano Concerto 1 - B Flat Minor...
02. Echoes Of A Silent Scream
03. Through The Eyes Of The Killer - Towering Over You
04. Katana - Awakening The Lunacy
05. The Farmer's Tale Pt. 1 - The Aftermath Of Indifference
06. The Devil In Lisbon (instrumental)
07. Growth
08. Humiliation Supreme (instrumental)
09. Nothing Lasts Forever
10. Katana - Opium
11. Through The Eyes Of The Killer - Revival Of The Muse That Is Violence
12. The Farmer's Tale Pt. 2 - Annihilation At The Graves

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4314095687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum