RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.27

2018. július 08. - sunthatneversets

prophets_of_rage_2018.jpg

Lassan már megszokottá váló heti dalválogatásunk most sem maradhat el. Benne ezúttal szupergrupp új lemezre készülve, szenzációs angol proggerek, frontcsajos mainstream rock, bostoni metalcore, és lávaként hömpölygő fekete norvég fém.

PROPHETS OF RAGE - Heart Afire

A héten derült ki, hogy gyakorlatilag kész a Prophets Of Rage új nagylemeze. Új dalt is ígért a csapat, így a Heart Afire lett az egyelőre cím nélküli album első fecskéje, mely egy tucatnyi társával lesz majd elérhető valamikor a jövőben, reméljük még az idén.


CRIPPLED BLACK PHOENIX - To You I Give


Megjelentette az első, nem éppen rövid dalt az új lemezről a progger Crippled Black Phoenix. A több, mint kilenc perces, nem mellesleg minden túlzást mellőzően zseniális tétel, a To You I Give a szeptember 14-én megjelenő Great Escape című lemezen fog helyet kapni.


UNEARTH - Incinerate


Kiadta az első előzetest az őszre várható új nagylemezéről az Unearth. A csapat az Extinction(s) címre keresztelt albumról az Incinerate-et adta ki ízelítőnek. A korongról, amely a 2014-es Watchers of Rule utódja lesz, egyelőre többet nem tudunk.


HALESTORM - Black Vultures


Friss dallal és videóval jelentkezett a héten a Halestorm is. A csajfrontos amcsi rockerek július 27-én adják ki az új lemezüket, a Vicioust, melynek egy dala, az Uncomfortable már korábban elérhető volt, most pedig az egész tétet a kevésbé ütősen kezdődő, de aztán szépen kibontakozó Black Vultures-szel emelték meg. A videó nyomokban cicit tartalmazhat! 


IMMORTAL - Mighty Ravendark

Habár péntektől a teljes album is elérhető, azért az immár hivatalosan két személyből, Demonazból és Horghból álló Immortal gondoskodott arról, hogypéntekig se kelljen lávaként hömpölygő fekete fém nélkül maradnunk: kiadták a Northern Chaos Gods zárótételét, a Mighty Ravendarkot is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6914099501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum