RockStation

Digitális szemét - ősszel jön az új Mudhoney album, itt az első dal róla

2018. július 14. - p.man

mudhoney_band.jpgŐsszel, egészen pontosan a tervek szerint szeptember 28-án jelenik meg a seattlei grunge veterán Mudhoney sokadik lemeze, a Digital Garbage. A seattlei hangzás megkerülhetetlen formálói az igazi sosemvolt hősei annak az érának, amikor az MTV képernyője előtt ülve vártuk, hogy felcsendüljön a Smells Like Teen Spirit vagy a Would?, és a most publikált dal alapján hamarosan ismét 1988-ban érezhetjük magunkat.

A Paranoid Care egy az egyben a korai éra megidézése, bőven elférne az első albumon is. Akiket pedig annyira felizgatott ez a két és fél perces punk szösszenet, hogy egy percet sem bírnak várni tovább, azok innen rendelhetik elő akár a  Limited Loser Edition bakelitet is, ami tengerzöld színben pompázni a gyűjtemény többi darabja között.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214111673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum