RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.28

2018. július 15. - sunthatneversets

manson_zombie.jpg

Nyár, strand, sör és Adj egy ötöst! Eheti dalmegosztásunkban floridai hörgemény, euróvíziós zöngemény, nyugdíjas rocker feltámadása, rockfenegyerekek közös dala és .... malacpusztítás!

DEICIDE - Exocommunicated

Overtures Of Blasphemy címmel szeptember 14-én érkezik majd a Deicide új stúdióalbuma. A Glen Benton vezette floridai death metal brigád friss anyaga Jason Suecof (The Black Dahlia Murder, Trivium stb.) producer kezei alól kerül ki, melyről az első hörgemény Excommunicated címmel máris nyilvános.


AWS - Hol voltál?


Ősszel új nagylemezzel jelentkezik az Eurovíziót is megjárt AWS, melyről a héten megjelent az első dal, mindjárt egy klippel karöltve. A srácok a Hol Voltál? című tétellel ajándékozták meg a vélhetően megduzzadt rajongótábort, amiről nem lehet mást elmondani, mint hogy egy újabb könnyen ragadó, frankón bika, csakis és szigorúan jó értelemben vett AWS sláger lett!


ROB ZOMBIE & MARILYN MANSON - Helter Skelter


Közös turnéra indult Rob Zombie és Marilyn Manson, amit ugye illik valahogy promózni. Nos a két fenegyerek a The Beatles egyik legkarcosabb tételét a Helter Skelter feldolgozását tartotta valahogy megfelelőnnek e célra. Azt kell mondjuk elég jól sikerült.


PIG DESTROYER - Army Of Cops


Az ígéretéhez híven kiadta az új dalát a héten a Pig Destroyer. A Head Cage nagylemezt, mely szeptember 7-re várható, a kellemesen súlyos Army Of Cops vezeti fel, melyet fentebb láthattok, hallhattok, lévén egy videót is társítottak mellé Malacpusztítóék. 


DEE SNIDER - Become The Storm


Dee Snider, ahelyett hogy nugdíjazta volna magát a Twisted Sister feloszlása után inkább szólóban nyomja és keményebb, mint valaha. For The Love Of Metal című lemeze július 27-re várható. Erről egy újabb videóval megspékelt dal  került a rajongók elé, méghozzá a Become The Storm

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3714113799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

we dont want arabs here..So what 2018.07.16. 16:38:11

A Mötley Crüe Helter Skelterje mérföldekkel jobb mint ez a vérszegény próbálkozás
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum