RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.29

2018. július 22. - sunthatneversets

slash_2015.jpgKicsit pang a piac, na! Viszont lehet, hogy többen örülnek eheti dalmegosztásunknak, mint előtte. Merthogy benne thrash metal pionírok, angol extremerek, jófajta hc, egy kis matek metal és egy cilinderes úr, akit mindenki ismer.

VOIVOD - Obsolate Beings


Szeptember 15-én visszatér hozzánk a Voivod, méghozzá a csapat harmincötödik születésnapját megünneplő turnéval. Hogy több alkalom is legyen a vigadásra, Away-ék rá egy pár nappal, szeptember 21-én az új lemezt, a The Wake-et is meg fogják jelentetni, melyről egy dal, a nyitó Obsolete Beings már szabadon fülelhető.

ANAAL NATHRAKH - Forward!


Géppuskahanggal szórt nyitóriff, őrült, nyakatekert, agyszaggató pusztítás, némi ambientes elszállás - ez az Anaal Nathrakh új dala, a Forward! nagyvonalakban, persze. És ez az egész őrület majd a szeptember 28-án megjelenő A New Kind Of Horroron lesz majd megtalálható.


WISDOM IN CHAINS - Already Dead


Péntek nagy nap volt a Wisdom In Chains rajongóknak, mivel aznap jelent meg a csapat új nagylemeze, a Nothing In Nature Respects Weakness. Mindenesetre egy videó már készült a pakkhoz, méghozzá az Already Deadhez.


BORN OF OSIRIS - Silence The Echo


Új dalt adott ki a modern prog metalos (nevezzünk djentnek, na) Born Of Osiris. A csapat eddigi talán legmatekosabb riffjeit takaró Silence The Echo lentebb fülelhető meg, a stílus kedvelőinek kihagyhatatlan!


SLASH Feat. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS - Driving Rain

Living The Dream címmel szeptemberben érkezik majd a Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspirators harmadik albuma. Az album kiadását turné is követi majd, swe az igazi meglepetés, hogy itt egy új dal is Driving Rain címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2514127293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum