RockStation

Megkezdi az év második felét az idén 18 éves Cudi Purci Booking

2018. július 24. - sunthatneversets

high_on_fire_2018.jpg

Egy nagyon masszív félév van a Cudi Purci háta mögött, volt telt házas Weedeater koncert, őrületes Death By Stereo buli, nosztalgiáztak Michale Graves-zel, aprítottunk a dél-afrikai Vulvodyniaval... augusztus 3-án indítják a 18. Cudi évad második felét!

A svájci Impure Wilhelminaval indítunk. Minőségi post metal, a sötétebbik oldalról. Legutóbbi lemezük már a francia Season of Mist kiadónál jött ki.  


Impure Wilhelmina (sui, Season of Mist)
Amer (a)
Budapest @ Robot
2018. augusztus 3.
FB event ITT
----------------

Augusztus 12-én második alkalommal csinálják meg a Purci Dance Party-t. Tavaly a Possessed irtózatos pusztításának köszönhetően kicsit magasra tették a mércét, de sikerült megugrani. Az egyik legnagyobb kedvenc, a High On Fire lesz az idei headliner. Az idén 20 éves jubileumi turnéjuk keretén belül adnak egy exkluzív klub bulit Budapesten. Leginkább azért speciális az ügy, mert a zenekar még soha nem adott klubkoncertet a fővárosban. Ráadásul nem is akármilyen zenekarok társaságában fognak Matt Pike-ék muzsikálni. A gyorsabb tempókat kedvelőknek elhozzuk a legendás svéd d-beat alapbandát, a Victims énekegyüttest! Lesz The Secret, az Agalloch főnök új black metal bandája, a Pillorian, az amcsi doom, Brume és egy kis svéd pszichedelia, a Spiral Skies!

Purci Dance Party Vol. II. 2018.
High On Fire (usa) 20 éves jubileumi koncert
Victims (swe)
The Secret (ita)
Pillorian (usa)
Brume (usa)
Spiral Skies (swe)
BUDAPEST // Dürer Kert
2018. AUGUSZTUS 12.
FB event ITT
----------------

Az ősszel pedig a már talán megszokott Desszert Feszttel folytatják. Harmadik alkalommal lesz Desszert Feszt Budapest. Idén augusztus 27-én a legendás Yawning Mannel indulunk, aztán Primitive Man, Far From Alaska, The Skull, Elder, Minsk, Fistula, Yob.... 10 desszert buli lesz és december 21-én egy ingyenes Shapat Terror bállal zár a móka. Szokás szerint a kedvenc szórakozó egységeink adnak otthont a fesztiválnak, a Dürer Kertben és a Robotban lehet desszertezni!

A Desszert Feszt Budapest & a Cudi Purci Booking bemutat!
Desszert Feszt Budapest III.
Program ITT.

----------------
Ezen kívül négy kiemelt esemény lesz a jubileumi évadban. Szeptember 18-án a legendás undergroud crust/punk banda, az amerikai Tragedy játszik a Dürer KertbenOktóber 23-án 10 év után újra Budapesten játszik a Life Of Agony, ráadásul a Biohazardból Billyt is magukkal hozzák, hogy bemutassa legújabb bandáját, a Billybio-t. Ui.: idén 25 éves a River Runs Red lemez... November 23-án az idén új lemezzel jelentkezett ZEKE tér vissza hozzánk, 13 éve jártak itt utoljára..... December 11-én az eredeti hip-hop LA-i képviselői nyomnak egy hatalmas partyt. A Delinquent Habits a '90-es évek legelejétől nyomják, nem kegyelmeznek senkinek. A tavalyi telt házas bulijuk után idén a Dürer Kert ad otthont a tequila vedelésnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7714131507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum