RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.30

2018. július 29. - sunthatneversets

doro_solo3.jpgA héten még a metálosok is nyaralnak, de azért az Adj egy ötöst! nem marad el, mégha kicsit nehezebben is vadásztuk össze a rovat eheti szereplőit. Lesz itt súlyozós sludge, lazább retro rock, strandra való pop-rock, nem strandra való HC és a germán Metal Lady is visszatér! 

CONAN - Vexxagon


Existential Void Guardian címmel szeptember 14-én érkezik a doom/sludge vonalon igencsak masszív brit Conan új lemeze, melyről a héten megjelent az első dal Vexxagon címmel. Hát, szóval, na!


THE VINTAGE CARAVAN - Set Your Sight


Set Your Sights címen új dalt és videót jelentetett meg az izlandi The Vintage Caravan az augusztus 31-re várható új nagylemezéről, a Gatewaysről. Frankón hangulatos retro rock strandidőre!


FROM FIRST TO LAST - Surrender


Éles váltással pop punkba megyünk át. talán többen tudják, hogy Skrillex, azaz Sonny Moore énekesként kezdte a zenei karrierjét, mégpedig a From First To Last nevű zenekar élén. Nem mondjuk, hogy kimondottan kőkemény zenekar voltak, de azért akadtak húzósabb részek, most pedig itt az új nóta tőlük, a Surrender


KING NINE - V.R.C.F.

Egy kis NYHC jöhet? Jöhet hát! Ha még egy kis thrash-sel is meg van bolondítva akkor meg pláne. Ilyen az új King Nine dal.


DORO - If I Can't Have You, No One Will [Feat. Johan Hegg]


Forever Warriors, Forever United címmel augusztus 17-én jelenik meg a német Metal Lady, Doro Pesch új lemeze. A lemezről már a harmadik dal lett publikus a héten. A klipes If I Can't Have You, No One Will-ben, az Amon Amarth frontembere Johan Hegg vendégszerepel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8014148065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum