RockStation

Felvette az új lemezanyagot a Steel Panther, majd letörlődött az egész

2018. augusztus 03. - theshattered

steel_panther_2016_1.jpgA Steel Panther olyan csapat, hogy vagy szereted, vagy a víz ver ki tőlük, de a szexmániás poén-glamsterek valamit tudnak. Ha mást nem, szerencsétlennek lenni. Mert nem minden zenekarral esik azért meg, hogy egy teljesen felvett, megkevert, megcsinált lemezanyag egyik pillanatról a másikra megy a levesbe egy technikai malőr miatt, de legalább már ezt is elmondhatják magukról.

Michael Starr: "Befejeztük a teljes anyagot, aztán feltöltöttük a Soundcloudra, aztán letörlődött, úgyhogy kezdhetjük előlről az egészet. Komolyan! Az egész cucc eltűnt! A merevlemezeknek annyi. Emlékszem minden felénekelt dalszövegre, de újra fel kell vennünk mindent, nem viccelek!

Ez az igazság! Le lett törölve. Megmentettünk néhány töredéket az elromlott merevlemezről és van egy dalunk, de arra is fel kell még újra énekelnem. Nincs még neve a lemeznek. A koncepció a heavy metal visszahozása, a partizás és a jó hangulat."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6114158531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum