RockStation

A német rendőrök megerősítették: valóban otthonból szökött meg a két Wacken látogató öregember. De nem olyanból.

2018. augusztus 08. - theshattered

old_metal.jpgA múlt hét egyik legpoénabb híre volt, miszerint két idős ember megszökött az idősek otthonából, hogy elmehessen az idén 75000 főt fogadó Wacken Open Airre. A sztori majdnem teljesen teljes, annyi kell a teljes képhez, hogy az 58 és az 59 éves ember mentális egészségügyi problémákkal voltak intézetben, akiket a bulizás után találtak meg és vissza is vittek oda.

A fesztivállátogatók hajnal háromkor még látták a két zavart és diszorientált embert, akik a buszra vártak (tehát a fesztiválon nem voltak bent) - már az utolsó járat indulása után. A két feltételezett bulizót először egy egészségügyi állomásra vitték, majd taxival szállították vissza őket az otthonba, ami körülbelül ötven kilométerre van Wacken városától.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6014168477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum