RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.32

2018. augusztus 12. - sunthatneversets

0foofighters2017_41_eredmeny.jpg

Itt egy újabb hétvége, így hát újra itt vagyunk. Eheti dalmegosztásunkban Pike bácsi kemény, Max bácsi keménykedik, Grohl bácsi ...., na az kemény! A nagy keménység mellett lesz slágeres Alice In Chains-dal és az aktuális blues király Joe Bonamassa is megvillant valamit.

HIGH ON FIRE - Electric Messiah 


Ma este Budapesten játszik a High On Fire, a héten pedig meghallgatható lett október 5-én érkező új lemezük az Electric Messiah címadó dala, melyben Lemmy emléke előtt tiszteleg a banda.


SOULFLY - Evil Empowered


Amikor a Dürer Kertet szétszedte július elején, már tudtuk, hogy valamikor érkezni fog az új Soulfly-album, a Ritual, sőt, egy dalt, a The Summoningot már meg is kaptuk az arcunkba. Most viszont egy másik tétel, az Evil Empowered került ki közkézre Cavalera apánktól és csapatától. A korong megjelenési ideje: október 19.


DAVE GROHL - Play


Nemrégiben rögzítette, de már kész is van Dave Grohl egyszemélyes dala, a Play, melyet egyedül vett fel hangszerenként, ráadásul ugye minden hangszeren ő is játszott. A huszonhárom perces instrumentális tétel azt kell mondjuk elég frankó lett.


ALICE IN CHAINS - Never Fade


Már csak szűk két hét és itt az új Alice In Chains album, a Rainier Fog! Ez azért jó hír, mert az eddigi előzetesek alapján egy masszív anyagot adnak majd át nekünk Jerry Cantrellék, erre pedig az új dal, a Never Fade sem akar rácáfolni.


JOE BONAMASSA - King Bee Shakedown


Egy új, stúdiózós videót készített az új nagylemezéhez, a Redemptionhöz Joe Bonamassa. A júniusban nálunk is megfordult blues-rock király tizenharmadik nagylemeze szeptember 21-én fog megjelenni, a King Bee Shakedown és annak klipje pedig fentebb látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr314175111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum