RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.33

2018. augusztus 19. - sunthatneversets

disturbed_2018.jpg

Már megint vasárnap van, így megérkezett eheti dalmegosztásunk. Benne grindcore legenda agyszaggató blastbeatekkel, mainstream amerikai rock, kellemes húsdaráló, valamiféle fúziós zene és oldszkúl thrash.

TERRORIZER - Invasion


Mit lehet várni egy veterán grindcore csapattól, ha nem a könyörtelen zúzást és agyszaggató blastbeateket? Ugye? Na, a Terrorizer ennek megfelelően, de a megfelelés kényszerét messzire sarokba rúgva pusztít tovább, október 12-én jön is a tizennégy dalos Caustic Attack, melyet most az Invasionnel kívánnak felvezetni. 


DISTURBED - Are You Ready


Október 19-én érkezik a Disturbed korábban már alaposan megpromózott új nagylemeze az Evolution. A korongról a nyitódal, a természetesen lendületes Are You Ready klippel együtt csekkolható fentebb.


HATE ETERNAL - What Lies Beyond


Elkészítette a 2015-ös Infernus utódját az Erik Rutan vezette Hate Eternal. Az Upon Desolate Sands című nagylemez október 26-tól lesz elérhető, de hogy addig is tudjátok, miről lesz szó a várhatóan gyilkos dalcsokron, a What Lies Beyond című kellemes húsdaráló már csekkolható. 


AZUSA - Interstellar Islands


A néhai The Dillinger Escape Plan basszusgitárosa Liam Wilson összeállt a norvég Extol és a német rockduó Sea + Air tagjaival és máris megalakatották az Azusa nevű zenekart, melynek első dala Interstellar Islands címmel a héten landolt. 


WARBRINGER - Power Unsurpassed


Új nagylemezen dolgozik Los Angels-i thrasher Warbringer. Kedvcsinálónak ki is dobták az első kislemezdalt, amely egy jó kis oldszkúl zúzda Power Unsurpassed címmel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2914188057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2018.08.19. 16:42:40

Az egyetlen értelmezhető produkció a Warbringer produkciója de nyugodtan dolgozhatnak rajta tovább mert mocsok szarul szól..
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum