RockStation

Tizenegynéhány millió forintnyi piát nyomott le a Korn a Follow The Leader felvételei alatt

2018. augusztus 20. - theshattered

korn1998.jpgIdén húsz éves a Korn harmadik, mindezidáig legnépszerűbb albuma, a Follow The Leader, melyet ha nem is teljes egészében, de azért kiemelt figyelemmel fognak kezelni néhány kiemelt koncerten. Az addigi albumokhoz képest éles zenei váltást, viszont minden addiginál nagyobb népszerűséget hozó korongról az énekes, Jonathan Davis árult el egy nemrégiben adott interjúban pár dolgot.

A stúdiózás alatt olyan szinten ment a buli, hogy a Korn mellett a Limp Bizkit és a Deftones tagjai is besegítettek az önpusztításba, csak a sörre és Jack Danielsre hatvanezer dollárnyi (mai értéken számolva tizenhét millió forintnyi) összeget költöttek az akkor már kezdődő sztár-státuszba lépő bakersfieldiek. És akkor a drogok szóba sem kerültek.

"Nem is számolom, mennyi kibaszott pénz ment el a drogokra." - mondta Davis, aki addig nem is volt hajlandó énekelni, amíg egy akkora kokainhalom nem állt előtte, mint azt A sebhelyesarcúban látni.

A nyitódal, az It's On felvételei sem hagyományosan zajlottak, konkrétan egy kisebb orgia volt a felvevőszobában: "Ez volt a rock and roll életmód csúcspontja. Éneklek az albumon, a kokaintól be vagyok állva, eközben pedig valami kurva épp egy fantasztikus zenészt szopott. Nem mondom meg, ki volt az, nem is fogom. De az egyik jó barátom volt és egy pornósztár. Lenyűgöző volt!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9414190765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exterminador 2018.08.20. 18:25:30

Davis felesége éppen a napokban halt meg. Elképesztő dolgokat írnak a viselt dolgairól. Szóval...

Bobby Newmark 2018.08.21. 01:16:30

Ha abból indulok ki, hogy én mennyiért adnám nekik a piát, akkor teljesen hihető ez.
Még az is lehet, hogy be se basznának ennyiből. :P
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum