RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.34

2018. augusztus 26. - sunthatneversets

bring-me-the-horizon-mantra-video_248ed78b6649d6cda0fcadc1ac9bc23e.jpgEheti dalválogatásunk elég eklektikusra sikerült. Lesz itt a mainstream felé igyekvő egykori metalcore csapat, Lemmy előtt tisztelgő southern rockerek, metal szupergrupp egy nagyon jó énekessel, egy meglepő projekt és modern progrockerek.

BRING ME THE HORIZON - Mantra


A Bring Me The Horizon Amo című nagylemezr január 11-én fog megjelenni, tehát valószínűsíthetően addig még fog érkezni néhány előzetes. De addig is itt a Mantra című tétel, amely egy minden eddiginél slágeresebb, befogadhatóbb zenekart mutat.


NASHVILLE PUSSY - One Bad Mother


Már csak két hetet kell várnia a Nashville Pussy rajongóknak, hogy a saját kezükbe tudhassák a csapat legfrissebb korongját, a nyilvánvaló, de jópofa, várható szójátékra épülő Pleased To Eat You című albumbot. Erről most a Lemmynek emléket állító One Bad Mother került ki előzetesként.


METAL ALLEGIANCE - Bound by Silence (feat. John Bush)


A Metal Allegiance lényegében egy szupergruppot takar, hiszen a zenekar nem mások, mint  David Ellefson (MEGADETH), Alex Skolnick (TESTAMENT), Mike Portnoy (THE WINERY DOGS, ex-DREAM THEATER) és Mark Menghi. Második lemezük Volume II - Power Drunk Majesty címmel szeptember 7-én érkezik. A vendégszereplákkel bőven megpakolt lemezről most a Bound by Silence került nyilvánosságra, melyben az  Armored Saint énekese John Bush ereszti ki a hangját.


NORTHWARD - While Love Died


A Northward a Nightwish énekesnő Floor Jansen és Pagan's Mind gitárosának Jørn Viggo Lofstadnak a projektje, amely kimondottan jó rockzenét takar, melyet olyan zenekarok muzsikái inspiráltak, mint a Skunk Anansie, a Foo Fighters, az Alter Bridge vagy a Led Zeppelin. A duó első lemeze október 19-én érkezik, erről pedig itt a While Love Died című dal.


SKYHARBOR - Sunshine Dust


Sunshine Dust címmel már a harmadik előzetes dalt dobta ki hamarosan érkező új lemezéről a Skyharbor. A modern prog metalosok új lemeze szeptember 7-én jelenik meg. Az indiai/amerikai csapatnak a Sunshine Dust lesz az első nagylemeze, amelyen már nem Daniel Tompkins (TesseracT) énekel, hanem a 2015-ben érkezett Eric Emery.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1614202839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum