RockStation

Újjáalakul a Dismember?

2018. augusztus 28. - theshattered

dismember.jpgNa, ez így ezekkel a szavakkal még nem lett kimondva, viszont a legendás zenekar, ami sosem zárkózott el a folytatástól, beindított egy weblapot, melyen az 1992-es Pieces című EP-jüknek a negatívja látható. Oké, ez még nem sok, de ugye miért csinálna ilyet egy inaktív banda? Ráadásul, hogy kicsit növeljék a hypeot, a HTML kódban keresőszóként mindegyik tag meg lett adva.

Az említett, egyelőre még igen üres weblapot IDE KATTINTVA éritek el, vélhetően idővel csak kiderül, mit is takar ez a huncutság. Lentebb Dan Seagrave, aki az 1991-es Like An Everflowing Stream borítóját is készítette, utal vissza az albumra, mégpedig egy készülő munkájával kapcsolatban, bár ezt egy privát felkérésként jellemzi, ráadásul Németországból. Viszont az ilyen dolgok tipikusan a "nem zörög a haraszt" kategóriába esnek, úgyhogy reméljük, hamarosan biztosat is tudunk mondani.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8414207223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum